Nutellacheesecake

Något jag kan crava lite då och då. Typ nu, en grå och småkall tisdagkväll. 

 (Bilden är lånad)


Nutellacheesecake

Botten:

250 g digestivekex
115 g smält smör
30 g nutella
50 g hasselnötter, hackade

Fyllning:

500 g philadelphiaost
70 g florsocker
320 g nutella

Topping:

hackade hasselnötter


Gör så här:

1. Lägg bakplåtspapper i botten av en springform (ca 23x23 cm)
2. Smula sönder digestivekexen. Blanda i smör, nutella och de hackade hasselnötterna och fördela sedan jämnt i formen. Ställ in i kylen i 1 timme.
3. Blanda philadelphiaost, florsocker och nutella till en jämn blandning. Bred ut i formen, toppa med hackade hasselnötter och ställ sedan in i kylen i minst 4 timmar. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress