Allt blir dubbelt så gott när man gör det själv! 😍

Ingredienser:
100 g smör, rumstempererat
1 dl florsocker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
4 dl sockerkakssmulor (köp en färdig sockerkaka eller gör en egen - Recept)
Punsch eller arraksarom
Marsipan - Valfri färg
Choklad - mörk, ljus eller vit
Gör så här:
1. Blanda alla ingredienser utom choklad och marsipan. Vad gäller aromen så kan du smaka av och själv bestämma hur mycket du vill ha i.
2. Dela degen i 5 bitar och rulla ut i längder.
3. Lägg dem i frysen i ca en timme.
4. Kavla ut marsipanen (2-3 mm tjock) och lägg på en deglängd i taget.
5. Rulla försiktigt ihop, skär bort överflödig marsipan och skär dem sedan i önskad storlek.
6. Ställ dem i frysen en stund och smält under tiden chokladen.
7. Doppa ändarna i choklad, börja med en sida i taget på alla och doppa sedan andra sidan.
0